Fietslease terug

Als werkgever kan het tegenwoordig lonen om uw medewerkers van fietsen te voorzien. Met de fiets verplaatst u zich zeker in een stedelijke omgeving veel vlugger (geen files noch parkeerproblemen). Fietsen zorgt er tevens voor dat u beschikt over gezond en fit personeel.

Fietslease is ideaal om fietsen te voorzien voor uw medewerkers voor een langere periode.

Werkplus biedt u een lange termijn verhuur aan vanaf 6 maanden aan een vaste prijs waarbij alle kosten inbegrepen zijn - (herstel en een frequente onderhoudsbeurt).

Wij bieden u  kwalitatieve stadsfietsen , elektrische- of plooifietsen aan.  Alle accessoires (fietstassen,kilometerteller, helm, fluojasje en kinderzitje) zijn inbegrepen.

Bij een defect zorgen we zo vlug als mogelijk voor een vervangfiets zodat uw medewerker nooit zonder fiets zit.

Lees hier onze voorwaarden

Vanaf 3 oktober 2016 ondersteunt Stad Waregem ook bedrijven die zich binnen de afgebakende zone van het stadscentrum bevinden, waar betalend parkeren ingevoerd wordt. Via het systeem van fietslease kan ieder bedrijf zijn personeel van een degelijke, betrouwbare fiets voorzien. Deze service biedt niet alleen een fiscaal voordeel, het bedrijf ontvangt bovendien ook nog een tegemoetkoming van Stad Waregem.

Meer info: info@werkplus.be

Heeft uw organisatie of onderneming meerdere vestigingen verspreid in Vlaanderen en Brussel en bent u op zoek naar bedrijfsfietsen? Dan kan u terecht bij Bike&Co. Deze coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk vormt samen met veertien sociale fietsondernemingen een kwaliteitsnetwerk, gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, onderhoud en herstel van bedrijfsfietsen. Ook Werkplus maakt deel uit van dit netwerk. Bezoek www.bikeandco.be voor meer informatie.

logoBikeCo