We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!

Strijkdienst met dienstencheques

Strijk
icoon

Ons strijkatelier is voorzien van alle moderne apparatuur om u een optimaal en kwalitatief eindresultaat te verzekeren.

Het systeem is zeer eenvoudig. Ieder kledingstuk vertegenwoordigt een vast aantal punten en iedere dienstencheque is 60 punten waard. Na iedere strijkbeurt tellen we het aantal punten op volgens de binnengebrachte strijk, en dan wordt het totaal aantal punten omgerekend in dienstencheques.

Het strijkatelier is gelegen op de site van Werkplus, Windhoek 17 te Waregem.

Vraag nu uw strijkhulp aan
Onze algemene voorwaarden
arrow down icon

Wij werken uitsluitend met dienstencheques: eenvoudig en snel!

Om klant te worden bij Net-Werk bestelt u dienstencheques bij Sodexo. Sodexo is door de overheid aangesteld om het systeem van de dienstencheques te beheren. Om dienstencheques te bestellen kan u terecht op www.dienstencheques-vlaanderen.be of bij de contactpersoon van Net-Werk. Indien gewenst begeleiden wij u bij deze inschrijving. Daarnaast krijgt u van ons uitleg over de werking van de dienstencheques.

U betaalt voor één uur poets één dienstencheque + 1 euro administratiekost. In ons strijkatelier betaalt u één dienstencheque per gepresteerd uur + 2 euro administratie- en energiekost. Eén dienstencheque staat voor 60 minuten strijk, ieder kledingstuk vertegenwoordigt een vast aantal minuten.

Wij geven de voorkeur aan elektronische dienstencheques.

Wist u dat…

de dienstencheques fiscaal aftrekbaar zijn? Voor een dienstencheque betaal je 9 euro. Jaarlijks krijgt u een belastingvermindering waardoor de kostprijs per dienstencheque daalt.

dienstencheques afbeelding

056 61 34 38 | netwerk@werkplus.be

Ook interessant!

Over ons

Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem.
Werkplus wil begeleiding en opleiding bieden aan mensen met een arbeidshandicap of een al dan niet tijdelijke afstand tot de arbeidsmarkt. Dit met als minimale doelstelling de persoon te versterken als lid van de samenleving, en als maximale doelstelling de integratie in het normale arbeidscircuit.

Concreet betekent dit:

  1. Personen met arbeidshandicap of afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden, opleiden en hun talenten verder doen ontwikkelen
  2. Zinvolle arbeid realiseren op maat van de medewerker in een marktconforme omgeving
  3. Een kwaliteitsvol eindproduct of dienstverlening afleveren binnen een klantgerichte aanpak
  4. Een circulaire, participatieve, sociaal-rechtvaardige organisatie uitbouwen gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen
  5. Een open samenwerking realiseren met andere sociale economie initiatieven en het normale arbeidscircuit