We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!

Wie zijn wij?

Net-Werk Waregem vzw bestaat uit twee afdelingen, een strijkatelier en een poetsdienst-aan-huis. Ons strijkatelier was vroeger onderdeel van de sociale werkplaats ‘Werkplus’. Sinds 2019 werd het strijkatelier ondergebracht in de dienstencheque-onderneming ‘Net-Werk’. Onze poetsdienst-aan-huis komt voort uit het vroegere Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap van Waregem. In 2017 werd dit overgenomen door Werkplus. Sinds 2019 vormt dit samen met het strijkatelier de dienstencheque-onderneming ‘Net-Werk’.

Wat doen wij?

Net-Werk bestaat uit een klein maar gedreven team van poetsmedewerkers en strijksters. We streven ernaar om kwalitatieve dienstverlening te bieden door onze medewerkers steeds bij te sturen en te coachen. Opleiding en een klantgerichte aanpak staan bij ons centraal.

 

Ook interessant!

056 61 34 38 | info@werkplus.be

Over ons

Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem.
Werkplus wil begeleiding en opleiding bieden aan mensen met een arbeidshandicap of een al dan niet tijdelijke afstand tot de arbeidsmarkt. Dit met als minimale doelstelling de persoon te versterken als lid van de samenleving, en als maximale doelstelling de integratie in het normale arbeidscircuit.

Concreet betekent dit:

  1. Personen met arbeidshandicap of afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden, opleiden en hun talenten verder doen ontwikkelen
  2. Zinvolle arbeid realiseren op maat van de medewerker in een marktconforme omgeving
  3. Een kwaliteitsvol eindproduct of dienstverlening afleveren binnen een klantgerichte aanpak
  4. Een circulaire, participatieve, sociaal-rechtvaardige organisatie uitbouwen gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen
  5. Een open samenwerking realiseren met andere sociale economie initiatieven en het normale arbeidscircuit