We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers!

Fietsen te koop

Te koop
icoon

Werkplus heeft jaren ervaring in het opbouwen van tweedehandsfietsen. Binnen onze filosofie van het optimaal hergebruiken van wat nog bruikbaar is, bouwen we fietsen op met verschillende gerecycleerde onderdelen. Alle fietsen worden voor verkoop gecontroleerd en gereviseerd en hebben 6 maand garantie op de vaste onderdelen (niet onderhevig aan slijtage). We beschikken over dames-, heren- en kinderfietsen. We bieden ook sloten, verlichting en andere accessoires aan om veilig fietsen mogelijk te maken.

Jaarlijks verkopen wij een deel van onze verhuurfietsen, zowel stadsfietsen als elektrische fietsen.

Ook zijn wij verdeler van het Tworby-systeem, via dit systeem kan u stabiel blijven fietsen met uw eigen (elektrische) fiets. In Werkplus kan u dit systeem aankopen en laten monteren. Ook staan wij in voor het herstel en onderhoud. Meer info daarover in deze folder en in deze instructievideo.

 

Bekijk hieronder ons aanbod aan tweedehandsfietsen.

Aangezien de verkoop soms snel gaat kan het aanbod hieronder afwijken van wat in de winkel nog beschikbaar is.

icon line
animated icon
arrow down icon

Aanbod

056 61 34 38 | info@werkplus.be

Ook interessant!

Over ons

Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem.
Werkplus wil begeleiding en opleiding bieden aan mensen met een arbeidshandicap of een al dan niet tijdelijke afstand tot de arbeidsmarkt. Dit met als minimale doelstelling de persoon te versterken als lid van de samenleving, en als maximale doelstelling de integratie in het normale arbeidscircuit.

Concreet betekent dit:

  1. Personen met arbeidshandicap of afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden, opleiden en hun talenten verder doen ontwikkelen
  2. Zinvolle arbeid realiseren op maat van de medewerker in een marktconforme omgeving
  3. Een kwaliteitsvol eindproduct of dienstverlening afleveren binnen een klantgerichte aanpak
  4. Een circulaire, participatieve, sociaal-rechtvaardige organisatie uitbouwen gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen
  5. Een open samenwerking realiseren met andere sociale economie initiatieven en het normale arbeidscircuit